Ystävälle..


Reprintin söpöisillä koirakuvilla saa aikaiseksi kivoja ystävänpäiväkortteja. Meilläkin asustaa pari turrea: vehnäterrieri Vertti ja kääpiöpinseri Allu. Mikäs sitä paremmin kuvaisikaan todellista ystävyyttä, kuin se miten uskollinen koiruus on isännälleen/emännälleen.. 
Koirakuvat on kiinnitetty Bazzillin valkealle paperille.. Ensimmäisen kortin reunat on ressattu ja jälkimmäisen leikattu Fiskarsin kuviosaksilla. Jälkimmäisessä kortissa on lisäksi stanssattu Memory Boxin viiniköynnös-stanssilla parit köynnökset kuvaa reunustamaan.. Korteissa olevat sydämet embossasin valkoisella kohojauheella, jonka jälkeen sävytin ne musteenlevittimen avulla DI:n tea dyella. Muut tummennukset on tehty DI:n vintage photolla. Silppulaatikosta löytyi vielä korttiin sopivat soirot aaltokartonkia..
Sydänkortti ystävälle on tehty MME:n Lost &Foundin papereista lukuunottamatta tuota samaista silppulaatikon aaltokartonkia ja kraftia. Sydän on leikattu irti paperista ja kohotettu 3D-tarrapaloilla. Reunat on tummennettu sydämessä ja aaltokartongissa DI:n vintage photolla.. Alhaalla MB:n viiniköynnös kraftille stanssattuna..Taustapaperin reunat ressattu. 
Romanttisempia korttikuvia on Pion Designilla, joilla tein alimmaisen kortin. Kuviopaperit MME:n. Kuvan taustalla myös Bazzillin valkeaa paperia ja papereiden reunoja on ressattu.. Krafti-suikaleen reunustin Marthan reunaleikkurilla. Kiepaus juuttinarua ympärille ja rusetti napin (Priman Rosarian) päälle.


Blogiyhteistyössä

DT


4 kommenttia

 1. Koirakortit nappasivat palan sydäntä mukanaan. Aivan ihania kortteja. Kiva kun laitat tuotekuvat ja sopivasti ohjeistusta.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä sopii loistavasti tuo aaltopahvi noihin kortteihin. Ihanat ovat myös nuo koirakuvat!

  VastaaPoista
 3. Tuosta aaltopahvista oli juttua jossain Englantilisessa korttilehdessäkin mutta nyt vasta näen miten kivasti e tuo rouheutta romanttisiin kortteihin..Kävin MA Paperinauhassa ja ostin Pion Designen papereita,katsotaanpa mitä saan aikeiseksi ;) Kiitos ystävllisistä neuvoista ,pitäisi varmaan uskaltaa kokeilla tuota embossausta ,tarvikkeet vielä vaan pitää hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä vain neuvoista :)) Kysy toistekin mikäli joku mietityttää! Siellä Paperinauhassa järjestetään myös askarteluiltoja ja -kursseja, joissa on mahdollista kokeilla tuota embossausta :)

   Poista