Vroom vroom!!Iiiik ja käääk! 
Onni-poika on avannut mulle ihan uuden maailman.. Ompelukset! Noh on tässä sen verran tullut harjoiteltua että ostin tänään kaupasta uuden ratkojan edellisen tylsyttyä =)) 
Nämä lasten (miksei aikuistenkin..) kuviotrikoot ovat valloittavia!! Tämä ihanuus löytyy Paperinauhan valikoimasta. Mikäli liikutte Seinäjoen suunnalla käykäähän kurkkaamassa Paperinauhan myymälän älyttömän laaja kangasvalikoima. Valikoimissa niin trikoita kuin myös puuvillaa, flanellia, vahakangasta ja ja ja .. en ees muista kaikkea!!

Tässä vielä tässä bodyssa käytetty kangas:


Blogiyhteistyössä
DT

6 kommenttia

 1. Onneliii <3 Oot kyllä taitava kankaitten(kin!) kanssa! Mä en osaa yhtään ompeloida... pitäis opetella!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa autokuosia, toden totta. Kun meillä muksut oli pieniä, ompelin jonkin verran vaatteita, lähinnä tyttärelle mekkosia. Pitäisiköhän kaivaa saumuri vaatehuoneen nurkasta, pikkuväkeä kun syntyy keväällä pojan perheeseen;) Mukavia talvipäiviä teidän perheelle.

  VastaaPoista
 3. Oih, miten ihanan värikäs body! Itselleni kävi muuten ihan samoin; yläasteiässä olin innokas ompelija, mutta sitten se touhu vaan jäi - palatakseen taas takaisin entistä suuremmalla innolla lapsen synnyttyä. Harmi vain, että meidän 4-vuotias Pikkumies ei enää innostu noista kaikista värikkäimmistä ja ah, niin söpöistä paitakankaista. Äidin mielestä ne "isojen poikien kankaat" kun ei vaan ole yhtään niin suloisia... ;)

  VastaaPoista
 4. Tulin Paperilla-blogin kautta katsomaan mitä sinulla on täällä tarjolla. Ihastuin heti tyyliisi tehdä kortteja!

  VastaaPoista
 5. No onpas ihana body ja upea kangas! Täytyypä käydä kurkkimassa joku kerta Paperinauhan kangastarjontaa. Tosin oma koneeni on ihan hirveä, päätin juuri, että en osta kankaita, ennen uuden koneen kotiuttamista :)

  VastaaPoista
 6. Ihana body ja poika :) Täytyy vissiin omalle 8,5 kk pojalle alkaa myös ompelemaan, ompelukone on jo pöydälle nostettu, nyt vain kankaita etsimään.

  VastaaPoista