.. XO XO XO ..Nyt on näytön paikka.. tässä olisi nyt ensimmäinen dt-pläjäys Paperinauhaan. Ihanaa, ihanaa!! Värejä, värejä  ja hitusen rönsyä.. Oon ihan innosta piukeena =)

Nämä ihanan värikkäät paperit ovat Authentiquen ja niiden kaveriksi on päätynyt ihan peruspunaista Bazzillia.. Papereiden reunat ovat saaneet tummennuksen DI:n vintage photolla, osaa papereista on myös kohotettu 3D-tarroilla..

"We loved with a love that was more than love."
Edgar Allan Poe


Blogiyhteistyössä

DT


12 kommenttia

 1. Ihania! Siis kertakaikkisen kauniita, herkullisia ja wow. Tuon keskimmäisen kortin leiska kolahti muhun ihan täysiä, täytyykin kokeilla jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin inspiroiduin tähän KKS:n haasteen leiskasta.. Tämä oli todellakin kivannäköinen :)

   Poista
 2. Satunnainen vierailija25. tammikuuta 2014 klo 8.31

  Onpa kauniita, vaikken olekkaan punaisen ystävä, mutta nämä on ihania!!!

  VastaaPoista
 3. Oi,oi miten hienoja kortteja taas sekä Robotti Synttrikortti Pojalle ja tämä hehkuvan punainen upues-.Täysin "tumpelo aloittelijana sallittakoon minulle Tosi tyhmät kysymykset eli mitä tarkoittanee Paperinauhan dt?-varmaan jotain mukavaa eli hyvä ,hyvä joka tapaukessa ;D MInä aina yritän ymmärtää miten joku asia on korttiin tehty ja ihastun kun keksin...eli minua kiehtoi nuo punaiset sydämet joissa valkoiset kiehkurat seuraa kuvion muotoa..Mitä tuo valkoinen tussinnäköinen kapea viiva on?? Hienon näköistä punaisella paperilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos =)
   Toki saa ja pitääkin kysyä.. tietäisitpä vaan montako kertaa itse olen esittänyt "tyhmiä" kysymyksiä. Ei sitä kaikesta voi tietää ellei kysy..

   Deeteily on yhtä kuin "blogimainontaa".. blogipostauksissa, kuten tässäkin tulee näkymään linkkejä suoraan Paperinauhan verkkokauppaan.. Vastavuoroisesti saan kaupalta alennusta ja toisinaan tuotepläjäyksen, joista teen malleja ja postauksia Molemmat siis voittavat :)) Niin ja tämähän on suuri kunnia, kun tällaisen pestin itselleen saa !

   Nuo sydämet on tehty tuolla Versamarkin musteella leimaten.. listätty märän musteen päälle kohojauhetta ja sitten kuumennettu kuumailmapuhaltimella. Tätä tekniikkaa kutsutaan Embossaukseksi. Toivottavasti tämä avasi tekniikkaa =)

   Poista
 4. Kiva että löysit myös toisen blogini puolelle. Alkuaikoina laitoin askartelublogiini sekä askartelua että sisustusjuttuja, se tuntui jotenkin sekavalta ja perustin tuon Tämä Hetki- blogin. Olen kuitenkin innokas tuunailia, sisustaja ja puutarhan hoitaja. Valokuvaaminen ja varsinkin kuvien blogiin saattaminen tahtoo vaan olla hieman hidastettua:) Kivaa lauantaiehtoota.

  VastaaPoista
 5. Jee Marjo! Ihanan pirtsakoita kortteloita <3

  VastaaPoista
 6. Ihania! Upeat värit saavat hymyn huulille :)

  VastaaPoista