Robotti Ruttunen

Synttärikorttirumba jatkuu..
Tällä robottisella kortilla lähtee päheet synttärionnittelut 10-vuotiaalle poitsulle! Osallistun samalla P*skiksen haasteeseen #216 värittämätön leimakuva.. Leimakuvana MME:n leimasinsetin robotti ja nuoli.. Tein kortin sunnuntaisessa mammat väsää ja värkkää-tapaamisessa.. Kiitokset kanssa-askartelijoille ♥Esittelen tässä samalla viime viikkoisen hankintani. Olen katsonut kuvaustelttoja suomalaisilta valokuvausalan sivuilta ja todennut etten ole valmis sijoittamaan tällaiseen boxiin 200 juuroa.. Enkä kuitenkaan ole halunnut tehdä paffilaatikostakaan omaa versiota.. koska ei olisi mitään järkevää säilytyspaikkaa sille..Nyt kuitenkin mainoslehtien mukana tuli Hong Kongin mainos ja bongasin Tarjoushaukka Jorman tavoin tämän tuotteen.. Kuvausboxille tuli hintaa vain 39,90€. Kuvausteltta kulkee säilytyskassissa ja sillä on kokoa 40x40cm.. jotenka skräppipaperitaustojen käyttökin on yhä mahdollista.. Nyt vaan opettelemaan tämän käyttöä.
Räps-räps!!

8 kommenttia

 1. Iiiihana kortti :)
  Mäkin oon viime viikkojen aikana selaillut juurikin samoja kuvaustelttoja ja kaikenmaailman valoja. Niin on pimmeetä ettei tahdo kunnon kuvia saada otettua.

  VastaaPoista
 2. saako udella missä mammat on väsäilly ja värkkäillyt? Oliko se joku yleinen juttu vai vaan kavereiden kesken.. Mä vaan sillä, että mä olisin innokas tulemaan joskus johonkin miittiin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otatko yhteyttä muhun tuolla viestilomakkeella, mikä on etusivulla sivupalkissa :)

   Poista
 3. Hieno kortti. Taidokasta työtä.

  VastaaPoista
 4. ihana ruttunen!! toi kuvas setti olis kyllä kätevä! hyvältä näyttää.

  VastaaPoista