Winner

Kommentoitte huikeesti blogissani olleeseen arvontapostaukseen, yhteensä 46 kertaa!! Kiitosta  vaan kovasti ja tervetuloa lukijaksi, ellet ollut sitä vielä aikaisemmin. Vanhempana blogin lukija taidat tietää, että innostun aina jostain ja ilmiöt ovat nähtävissä myös täällä blogissa. Nyt innostukseni on ollut erilaisissa rouheemmissa koruissa ja eritoten lusikoiden ja muiden vääntely on ollut erityisen hauskaa.

Voittaja on nyt kuitenkin arvottu! Voittajalle lähtee palkinnoksi Me to You-sarjan härpäkkeitä, nauhaa, koristeita, Doodle Factoryn jouluisia leimoja, papereita, vintagekuvia ja ja ja ..Ja laitetaan arvonta heti näin aamutuimaan!

Mieltä lämmittävien sanojen kera random.org arpoi voittajaksi nimimerkin 
Paperia ja lankaa:

Onnea 2-vuotiaalle! Lukijana mukaan arvontaan. Lempipostaukseni on aina viimeisin postauksesi, koska tämä blogi ei petä koskaan :)Jos ihan pakko on valita joku erityisen mieleenpainunut postaus niin sitten IT´S YARR BIRTHDAY! 
Vielä kun saan onnekkaalta voittajalta mailia osoitteeseen, joka löytyy tuosta oikealta sivupalkista! (Vältän kirjoittamasta sitä tähän, etten saisi valtavaa roskapostitulvaa)


2 kommenttia