Joulutohinaa

Präiskäsin tälläsen jouluisen taustakuvan ja joulup*skartelut samalla kertaa ilmoille. Joulutus on alkanut glögin  merkeissä. En sentään vielä ole ulos kantanut valoja. Sisätiloissa kuitenkin on mukava polttaa kynttilöitä ja pieniä valosarjoja, jotka luovat mukavan hämyisen valaistuksen.


Kuusenmallinen easel-kortti
Tilkkuja, tilkkuja sur-rur. 
Tässä hieman erilainen easeli.
Papereina October Afternoonin jouluiset. Nappi vanhoista kengistäni ja hieman juuttinarua. Heii.. tässähän ei muuten ole leimakuvaa ollenkaan!


Joulukortti kissing-tekniikalla
Tässä tulikin haaste vastaan, kun ei mulla ole leimoja, joissa olisi sileää pintaa.. Sitten sen keksin. Sassafrasin "bambi"! Ajatuksentasolla olen tämän leiman kyllä vauvakortteja varten hankkinut, mutta sopi se tähänkin ;)


Mallailin kuvausta varten rasian sisälle niin teetä kuin kynttilöitä.. mutta päädyin sitten ottamaan kuvan ilman minkäänlaisia  härpäkkeitä. Leimakuva on leimattu Tanjan leimalla jouluisten askartelujen lomassa. Tää on kyllä söpö leima ;)


Tuunattu tulitikkurasia.. hei, ukkokin huomas tämän takan reunalla ja kysyi ootko sä tehnyt jotain meidän tulitikkurasialle ;)


Pullokortti joulupullon kaveriksi. Tagissa jouluterveiset.


5 kommenttia

 1. Tanjalta saa lainata leimoja jatkossakin :) Kauniita juttuja olit taas tehnyt! Koitetaanhan kokoontua taas piakkoin!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Hienoja kortteja! Mistä olet ostanut tuon bambi leimasimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ostin Bambi-leiman Fb:n kirppikseltä. Se on Sassafrasin. Bambileimoja löytyy myös esim. Paperinauhasta http://www.paperinauha.fi/usleimasinsetti-deer-p-12291.html

   Poista
 3. Hirmu hienoja kortteja! Ensimmäinen on suosikkini - mahtava idea ja toteutus!

  VastaaPoista