Simply Gorjuss


Huhtikuisesta Sinellin Design Teamin paketista paljastui söpöjä Gorjuss-sarjan tuotteita. Olin niin täpinöissäni, etten alkuunsa osannut päättää mistä olisin aloittanut. Eniten pidän tämän sarjan vahvoista väreistä, joita on  helppo yhdistellä.Kohokuvioidulle korttipohjalle saa mukavasti lisää näyttävyyttä lisäämällä siihen mustetta. Käytin kortissa Distress Ink:n sävyä dusty concord, jonka levitin musteenlevittimellä (käytän alkoholimusteille tarkoitettu musteenlevitintä myös vesiliukoisille musteille). Kortin pintaan kasasin paperilehtiön stanssatun kerroskuvan, jota kohottelin 3D-tarroilla


Leimakuva on väritetty Distress Markereilla 200g akvarellipaperille. Kasvot: tattered rosespun sugar hiukset: vintage photowalnut stain mekko: peeled paintaged mahogany paperikoriste: tea dye sukkikset & saappaat: fired brickantique linenpumice stone. Distress Markerit ovat vesiliukoisia ja niiden käyttämisessä tulee huomioida riittävän paksu paperi, joka kestää vettä. Musteen levityksen voi tehdä joko tavallisella pensselillä ja vedellä tai vesisäiliösiveltimellä, mitä itse käytän. Kurkkaa myös Miian tekemä leimakuvan pukemisohje, jossa myös ohjetta värittelyyn Distress Markereilla.

Paperipakkaus sisältää papereiden lisäksi stanssattuja kuvia, tageja, lahjapussukoita ja rasioita. Korttien lisäksi innostuin sitten myös taittelemaan pussukan ja rasian. Pakkauksesta on mahdollista tehdä esimerkiksi kiva lahjakokonaisuus, jossa on samaa sarjaa kortti, pieni rasia ja lahjapussukka.


Sinelli

4 kommenttia

 1. Ihania! Gorjussit on kyllä yksiä mun lemppareista. :)

  VastaaPoista
 2. I love your style, you are very creative, congratulations. Kisses from Spain.

  http://redecoratelg.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 3. Ah, nää on ihania! Mä niin tykkään näistä Gorjuss tytöistä. Tuli muuten just ostettua Sinellistä Gorjuss papereita, jotka oikein huutavat päästä korteiksi ;)

  VastaaPoista