♥︎ Ihanat albumit ♥︎


Sain Emmolta sähköpostia olisinko kiinnostunut tutustumaan ensimmäisten joukossa hänen uuteen ihka ensimmäiseen askarteluaiheiseen kirjaan Ihanat albumit - skräppää muistot talteen 

- No todellakin, olin niin innostunut että maa tömisi!! Piti lukea viesti pariin kertaan, että ymmärsin, että olikohan viesti tarkoitettu minulle :D olin niin otettu. Kiitos!


Kirjassa kerrotaan kortteilun ja skräppäilyn perusteista, mutta myös jo enemmän askarrelleille löytyy varmasti uusia mielenkiintoisia tekniikoita, joita voi lähteä kokeilemaan. Saat tietoa eri välineistä sekä mömmöistä. Itsekin on tullut haalittua jos jonkinlaista purnukkaa, mutta liian usein niiden käyttö jää vähäiselle, oikeastaan tulee unohdettua niiden mahtavat käyttömahdollisuudet. Tässä kirjassa on esitelty lukuisia käyttötapoja eri tuotteille. 

Tämä kirja on siis ihan MUST-hankinta jokaiselle askartelijalle!!!

Kirjan tekstit ja kuvat ovat Emmon käsialaa, mikä tekee tästä erityisen mielenkiintoisen. Emmo on rohkea seikkailija, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Emmolla on uskallusta tehdä asioita omalla tavallaan, persoonallaan. On mukava lukea Emmon omista kokemuksista tehdessä näitä töitä, joita kirjassa esitellään. Kirja ei ole siis vain kirja, jossa opastettaisiin miten sivut ja kortit syntyvät, vaan kirjassa pääsee tutustumaan samalla kirjan tekijän Emmon maailmaan. Askartelu ei  ole pelkästään kauniiden asioiden yhdistelyä ja käsillä tekemistä, vaan prosessi, jossa voidaan käydä läpi suuriakin tunteita vihasta rakkauteen ja pettymyksestä onnistumiseen.Kuvat ovat isokokoisia, joista näkee töiden pienetkin yksityiskohdat. Ihaninta on, että kirjassa käytetyt kuvat ovat Emmon itsensä ottamia. Kirjassa ei taida löytyä yhtään aukeamaa ilman kuvia, joten minä tykkään! Kuvien avulla saadaan ilmaistua paljon, se kiteytyy kirjan sisällöllisessä sanomassa, mutta myös itse tässä kirjassa.

Kirjassa esitellään paljon skräppäysprojekteja, mutta mukana on myös useita kortteja sekä muutamia spessuja tuunauksia. Sain ja tulen saamaan jatkossakin tästä kirjasta paaaaljon ideoita. Kirjan sisältöä voi soveltaa useissa eri askarteluissa, mikä tekeekin tästä kirjasta pölyttymättömän kirjan hyllyyni :))

Haluatko itsellesi kirjan, Emmon blogissa on nyt arvonta tästä kirjasta, 
käyhän osallistumassa arvontaan!

Ellei arpaonni suosi, kirjan voi ostaa esimerkiksi täältä.


Yhteistyössä

1 kommentti