Black & white | ylioppilaalle

Nämä ylioppilaskortit ovat saaneet värinsä ylioppilaslakin mukaisesti. Melko simppelit kortit, erityisesti tämä ensimmäinen.
 
Rusettikortti sopii oikein hyvin nuorelle ylioppilaspojalle. Idean bongasin Lime Doodle Design-blogista. Piirsin tuon rusetin mallin vapaalla kädellä ja leikkelin irti paperista. Tässä rusetissa käytin paperina Bazzillin paperia, parempi olisi ollut joku hieman ohuempi, koska tässä rusetissa näkyy hieman taittojälkiä..
Tämä taustapaperi kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini ylioppilaskorteissa. Gaudeamus igiturin sanat on vielä omassakin muistissa..vaikka onhan siitä jo  14 vuotta, kun sitä lauloin. Keskellä olevat labelsit stanssasin Spellbindersin stanssisetin stansseilla ja lisäsin keskelle hopeisen ääriviivatarran, jonka värittelin Identipenillä mustaksi. Loppusilaus ylioppilaslakkitarralla.

Blogiyhteistyössä

DT


5 kommenttia

 1. Upeat, juhlavat kortit! Pojille korttien teko on jotenkin niin paljon haastavampaa kun pitäisi selvitä vähemmillä koristeilla. Tuota rusetintekoa pitäisi ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ehdottomasti!! Itekin ajattelin toistekin kokeilla :)

   Poista
 2. Tosi hienoja molemmat! Tuo rusettikortti on tosi vaikuttava, vaikka on noin simppeli. Ja tuon toisen kortin taustapaperi on kyllä ihan ehdoton ylppärikortteihin. :)

  VastaaPoista
 3. Upeita, tyylikkäitä kortteja- less is more :)

  VastaaPoista