Our friendsVihdoin viimein. Pitkään olen tästä haaveillut, mutta toteutus on ottanut aikaansa, kauan, liian kauan. Nyt se on kuitenkin käsillä. Tykkään kovasti tästä uudesta osoitekirjasesta. Aikaisemmin olemme postituksia varten aina etsineet osoitteet Enirosta, mutta halusin saada ne paperiin ja kansiin. Enää ei tarvi kuin rustata yhteystiedot paperille.

9 kommenttia

 1. Nätti kirjanen! Ja onpa tääläkin uuden näköinen bloginen, (ollut jo hetken) en ole aiemmin ehtinyt kommentoimaan :) Kivat värit; blogissa ja kirjasessa! Minäkin tein osoitekirjan mutta kaikki intoutuivat muuttamaan heti kun sain osoitteet vanhat osoitteet kirjattua ja harmitti kun sivut oli täynnä nuolia ja sutruja näiden muuttajien osalta.... Piti tulostaa uudet sivupohjat ja tehdä uusi mutta se sitten jäi... Ehkä keväällä taas innostun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh josko tämän kirjasen tyypit muuttaa pitänee tehdä uudet sivut samoihin kansiin.. tai sitten tähän on jo siihen mennessä kyllästynyt ja haluaakin tehdä uuden :))

   Poista
 2. Ihastuttava osoitekirja ja suuritöinen. Tämäntyyppiseen askareeseen ei mulla hermot riittäisi....voit olla ylpeä saavutuksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Eniten aloittamisen tuskaa on lisännyt se, etten ole oikein tiennyt millaisen haluaisin :D

   Poista
 3. Ihanat värit tässä kirjassa, pitäisi tehdä tuollainen itsellekin :)

  VastaaPoista
 4. Todella upea! Ja tarpeellinen kaiken lisäksi, joten erittäin hienoa että sait sen tehtyä!

  VastaaPoista