Flowers and butterflies

Kesäisessä Sinellin Design Team-paketista sain käyttööni Sizzixin perhosia ja kukkia sisältävän stanssi/leimasetin sekä Mementon musteita. Näihin kortteihin käytin myös viime kuun DT-paketista tulleita ihania Gorjuss-juttuja ja hieman myös omia tarvikkeitani.


Lämminhenkisessä kortissa taustalla on Gorjussin kuviopapereita. Ylimmän paperin päälle leimailin Sizzixin leimoilla kukkasia. Leimasin kukkia myös valkoiselle paperille ja musteenlevittimen avulla leimailin ja sävytin ne Distress Inkin sävyllä vintage photo. Sävytetyt kukkaset stanssasin Sizzixin setin pienimmällä kukkastanssilla ja kohotin ne 3D-kohotarroilla kuten myös leikekuvankin.


Kohokuvioidun korttipohjan sävytin musteenlevittimellä Mementon sävyllä lady bug (300) ja lisäilin Gorjussin kuviopaperisetin leikekuvia. Vihreät lehdet leimailin ja stanssasin setin tarvikkeilla ja onnea-teksti on stanssattu Tim Holtzin typeset-aakkosetillä.


Leimailin leima/stanssisetin leimoilla valkoiselle paperille kukkasia, ohjevideoLeimailun jälkeen lisäsin musteenlevittimellä vielä samaa lady bug (300). Kiinnitin leimatut neliöt (6, 8 &10cm) taustapapereihin (7, 9 &11cm). Kohottelin neliöt 3D-kohotarroilla. Alanurkkaan stanssasin ja sävytin vielä perhosen ja lisäsin siihen kolme pisarahelmeä.

Värien loistoa. Sävytin tagin musteenlevittimen avulla Mementon sävyllä cottage ivy (701). Leimailin taustan Sizzixin leimoilla. Lisäsin tagin pintaan perhosia, jotka leimailin Mementon sävyillä lady bug (300) ja dandelion (100). Alimman perhosen kohotin 3d-tarrapaloilla.


Sinisävyisessä perhoskortissa pohjalla on Gorjussin sinistä kuviopaperia, jonka reunat tuputtelin Mementon sävyllä  danube blue (600). Kohokuvioin samaiseen paperiin Tim Holtzin perhoskuvioisella boordimallisella kohotaskulla perhoset. Kohokuvioitua pintaa sävytin epätasaisen kevyesti musteenlevittimen avulla samaisella sinisellä musteella. Leimasin perhosen Sizzixin perhosleimalla ja stanssasin sen saman setin stanssilla.


Sinelli

3 kommenttia

 1. Voi kun nämä on kaikki niin iki-ihania!
  Todella monipuolisesti olet käyttänyt materiaaleja, taitavuutta kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kaikki, tuo viimeinen taisi kyllä olla suosikkini :)

  VastaaPoista
 3. Viimenen ehdottomasti oma suosikkini, upea!

  VastaaPoista