Hyvää ystävänpäivää!Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin pääsin jatkoon Sinellin DT-haussa. Innosta piukeena lähdin maanantaina töiden jälkeen postiin noutamaan Sinellin lähettämään pakettia. Paketista paljastui paljon lempiväriäni harmaata. En muista kuitenkaan aikaisemmin käyttäneeni sitä päävärinä askartelussa, joten uuteen haasteeseen siis..

Ohjeistuksena oli valmistaa paketin sisältämillä tuotteilla jotain ystävänpäivän teemaan sopivaa. Oletan, että jatkossa dt-töissä saa kuitenkin soveltaakin enemmän, mikäli töissä vaan käyttää Sinellistä löytyviä tuotteita.Noudatin ohjetta pilkuntarkasti, enkä siis sooloillut omistamieni stanssien, musteiden tai leimojen kanssa. Oliko se virhe sen näkee lopputuloksesta pääsenkö mukaan teamiin vai en.  

Olen hurahtanut viime aikoina erilaisiin tuunauksiin, joten ei ollut epäselvää aionko tuunata paketista löytyneen kirjasen. Kirjasen päällystin Vivi Gade Designin harmaalla pilkullisella paperilla. Pintaa koristamaan lisäsin pyöreän kakkupaperin sekä puusydämen. Puusydämen yläosaan kiinnitin vielä valkoisen nahkanauhasta solmimani rusetin.

Kirjasen kanssa samalla teemalla ovat vielä nämä lahjarasiat, joihin käytin samaa nahkanauhaa. Ensin sidoin nauhan tiukalle, jonka jälkeen lisäsin sydämeen pisaran liimaa ja sujautin sydämen nauhan alapuolelle. Rasioihin voi kätkeä vaikka muutaman makeisen ystävälle tai jos intoa piisaa voi pakettiin sujauttaa persoonallisen kutistemuovikorun. 

Kutistemuovista tehdyn riipuksen koko ennen oli ennen kuumennusta 8x8cm ja sormuksen koko 2,5x20cm. Väritin ja piirsin kutistemuovin karheammalle puolelle mustalla vedenpitävällä tussilla. Riipukseen tein lisäksi reiittimellä reiät nahkanauhaa varten. Kuumensin kutistemuovin kuumailmapuhaltimella. Kun kutistemuovi on mennyt sykkyrälle ja siitä palautunut entiselleen se on hyvä suoristaa esim. akryylipalikan avulla. Sormuksen osalta suoristeluun ei ole paljoa aikaa. Sormuksen muoto tehdään heti ja nopeasti kuumennuksen jälkeen sopivaa muottia vasten esim. hajuvesipullon korkki. Itse mittasin korkin sopivaksi olemassa olevan sormuksen avulla. Varo, ettet polta näppejäs! Jos sormuksesta tulee liian iso, sen voi lyhentää saksilla ja sitten hioa terävät nurkat pois.Sinelli


7 kommenttia

 1. Noi korut on ihan huippu hienot<3

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita juttuja sait materiaaleista tehtyä! Onnea DT-hakuun :)

  VastaaPoista
 3. Ihania, pitsit ja sydämet todella mielytti silmää. Kaunista ja selkeää <3

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat hienostuneita, onnea minunkin puolestani DT-hakuun! Rajoitukset materiaalien käytössä tuovat vain mukavaa pikkuhaastetta!

  VastaaPoista