P*skarteluhaaste #304 - Värit

Noniin.. pikkuhiljaa alkaa normalisoitumaan arki. Joulusta kuitenkin vattat pullollansa herkkuja. Innostuin siinä joulun pyhinä oikein kortteilemaankin. Samassa rytäkässä kortteilin tämän viikkoisen P*skiksen väripaletin.
Taustapaperin mustetin Distress Inkeillä musta-vaaleanharmaan chevron-paperin päälle.. koska eeihän mulla nyt ollut violettista paperia. Miten se onkaan, että aina just se väri puuttuu mitä tarvis.. noh onneksi musteet pelasti! Leimakuvana Purple Onionin pupunen.

P*skarteluhaaste #303 - Luonnos

P*skiksessa ollaan edelleen jouluisissa tunnelmissa. Joulun aikaan on annettu enemmän aikaakin osallistua, eli kahden viikon ajan. Tällä kertaa haasteen aiheena on luonnos. Ai että mä niin tykkään tästä Stampotiquen leimakuvasta.. ps. jos sulla olis myydä mulle tämä niin hihkaise, ettei mun aina tarttis lainata tätä Inalta ;)

Onnea uuteen kotiin


Näin tätä kivaa ikkunapaperia, niin tarttuihin se kaupalta mukaan. Ja sattuman kaupalta äitini pyysi tuparikorttia ystävälleen ja sellaisen sai =) Stanssattu puhekupla Echo Parkin, viiri Mama Elephantin, niin ja tekstin kirjoitin ihan ite!! Perhoset Timppaa.

P*skis #302 - lunta, lunta, lunta


Vihdoinkin on lunta, ja niin myös P*skiksessa halutaan nähdä lunta! Käytin korttiin hääkorteista jäänyttä chevron-taustapaperia, repäisin jotain viime vuotista jouluista teksti silppupaperia. Lumihiutaleet ja tekstiviiri on Heidi Swappin joululeikkeistä.